Микола Тимошик: Запізніле вороття

У межах авторського проєкту народного депутата України свободівки Ірини Фаріон “Від книги до мети” відбулася творча зустріч із письменником та науковцем Миколою Тимошиком та презентація його проєкту “Запізніле вороття” (про творчість митрополита Івана Огієнка).

На початку зустрічі авторка проєкту свободівка Ірина Фаріон представила львів’янам гостя. Микола Тимошик – доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри видавничої справи та мережевих видань Інституту журналістики та міжнародних відносин Київського національного університету культури та мистецтв; член національних спілок письменників і журналістів; голова Фундації ім. митрополита Іларіона (Огієнка); автор 11 книг із різних ділянок українознавства.

Продовжити читання

Микола Тимошик: Запізніле вороття. Анонс

tymosykУ межах авторського проєкту Ірини Фаріон”Від книги до мети” 25 вересня,о 16.00 год., 1-му навчальному корпусі Львівської політехніки, що на вул.Карпінського 2/4, відбудеться творча зустріч з письменником та науковцем Миколою Тимошиком і презентація його проєкту “Запізніле вороття” (про творчість митрополита Івана Огієнка).

Микола Тимошик

tymosykМикола Степанович Тимошик (18 січня 1956, село Данине Ніжинського району Чернігівської області) український вчений, журналіст, публіцист, літературний критик, видавець.

Доктор філологічних наук (1997). Професор (2002). Академік Академії наук вищої школи України (від 2005 року). Завідувач кафедри видавничої справи та редагування Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Продовжити читання

Антін Мухарський: Майдан. (R)еволюція духу

Антін МухарськийУ межах авторського проєкту Ірини Фаріон “Від книги до мети” відбулася зустріч із актором і музикантом Антіном Мухарським (Орестом Лютим)

У рамках авторського проєкту народного депутати України від ВО „Свобода” Ірини Фаріон „Від книги до мети” у Львівській політехніці відбулася зустріч із українським актором, телеведучим і музикантом Антіном Мухарським, відомим під сценічним ім’ям Орест Лютий та презентація його проєкту „Майдан. (R)еволюція духу”.

Продовжити читання