Андрій Середа: Голос Крові

Андрій Середа29 січня 2014 року в колонній залі Київської міської ради в рамках авторського проєкту Ірини Фаріон “Від книги до мети” відбулася творча зустріч із солістом рок-гурту “Кому Вниз” Андрієм Середою. Присутнім, яких зібралося в залі Київради понад 300 чоловік, було презентована всеукраїнська збірка націоналістичної поезії “Голос крові”. Збірка містить у собі поезії семи авторів, насичена віковим повстанським духом нескорених українців з усіх куточків України.

Під час заходу перед патріотичною авдиторією виступили співавтори збірки Діана Камлюк та Арсеній Білодуб, які представили свої вірші, а також твори авторів, які не змогли взяти участь у презентації.

Розповідаючи про книгу, Андрій Середа зазначив: “Завдяки власному вихованню вважаю творчість Тараса Шевченка Біблією нашої нації. Власне, і ця книга “Голос крові”, вона є священною книгою для всіх воїнів сьогоднішнього дня, для дітей, які стануть воїнами”.

Продовжити читання

Андрій Середа

Андрій СередаАндрій Середа (1 січня 1964, Київ) — український співак, артист, лідер гурту «Кому вниз». Народився на Подолі. Пісенний дебют — пісня на слова Тараса Шевченка «Суботів», написана до батькового дня народження (1983).

1985 — закінчив Київський театральний інститут за фахом «актор».

1988 — одружився зі Світланою. Того ж року організував рок-гурт «Кому вниз».

1989 — народився син Олександр.

1989 — перемога на фестивалі «Червона Рута».

Продовжити читання