Михайло Слабошпицький: Видавництво “Ярославів Вал”

15 грудня 2011 року в актовій залі Національного університету “Львівська політехніка” відбулася зустріч з українським прозаїком, літературознавцем Михайлом Слабошпицьким та презентація книг видавництва “Ярославів Вал”. На творчій вечір також завітали заступник головного редактора газети “Літературна Україна” Станіслав Бондаренко та доктор філософії Українського Вільного Університету в Мюнхені, член правління Львівської організації Національної спілки письменників України Тарас Салига. Зустріч стала продовженням авторського проєкту мовознавця, депутата Львівської обласної ради від ВО “Свобода” Ірини Фаріон “Академічні майстер-класи: від книги – до мети”.

Зустріч розпочалася з виступу авторки проєкту. Ірина Фаріон представила гостя, розповіла про його літературно-видавничу діяльність.

Продовжити читання

Анонс: Михайло Слабошпицький: Видавництво “Ярославів Вал”

У межах авторського проєкту Ірини Фаріон «Від книги – до мети» 15 грудня 2011 року, в четвер, о 16 год., в актовій залі I-го навчального корпусу Національного університету «Львівська політехніка», що на вул. Карпінського 2/4, відбудеться творча зустріч з відомим українським письменником і видавцем Михайлом Слабошпицьким і презентація книг видавництва «Ярославів Вал».

Авторський проєкт Ірини Фаріон «Академічні майстер-класи: від книги – до мети» передбачає щомісячне запрошення відомих науковців та митців із презентацією своїх книг та мистецьких творів.

У пору інформаційної заблокованости української науки та мистецтва такі живі зустрічі з класиками мають на меті доносити до зацікавлених інформацію про наукові та мистецькі новинки та формувати інтелектуально-мистецькі середовища.

Продовжити читання