Запрошуємо на презентацію “Русалки Дністрової” і видавництва “Український Пріоритет” Володимира Шовкошитного | Анонс

 

6 Листопада о 16:00 у 217 авдиторії головного корпусу Національного університету “Львівська політехніка” зустріч із видавцем та письменником Володимиром Шовкошитним. Презентація “Русалки Дністрової” та інших видань.

Воїн і письменник Борис Гуменюк у проєкті Ірини Фаріон «Від книги до мети»

23 жовтня 2019 року в межах авторського проєкту професора Ірини Фаріон «Від книги до мети» відбулася презентація книг воїна і письменника Бориса Гуменюка «Вірші з війни», «100 новел про війну».


Продовжити читання

Михайло Слабошпицький. З памʼяті дзеркала. Про час і про людей

18 вересня 2019 року в межах авторського проєкту професора Ірини Фаріон «Від книги до мети» відбулася презентація актуальної для сучасників книги письменника Михайла Слабошпицького «З памʼяті дзеркала. Про час і про людей».

Продовжити читання

Борис Гуменюк: Вірші з війни. 100 новел про війну | Анонс

У межах проєкту Ірини Фаріон «Від книги до мети» 23 жовтня 2019 року відбудеться презентація книги воїна і письменника Бориса Гуменюка «Вірші з війни. 100 новел про війну».

Середа, 16.00, «Львівська політехніка», головний корпус, авд. 217, вул. С. Бандери 12.

Борис Гуменюк

Гуменюк Борис Борисович – народився 30 січня 1965 у с. Острів на Тернопільщині.

З початком національного відродження 1988-1991 рр. активно займався громадсько-політичною діяльністю. Був членом проводу Крайової організації УГС (Української Гельсінської Спілки), головою виконкому обласного товариства «Меморіал» імені Василя Стуса, заступником голови районної організації НРУ (Народного Руху України), брав участь у студентському голодуванні 1990 року.

Продовжити читання