Богдан Бенюк: Від Книги до Мети

24 січня 2013 року у Львові у рамках авторського проекту Ірини Фаріон “Від книги до мети” відбулася зустріч з народним артистом України, лауреатом премії ім. Т.Г. Шевченка, народним депутатом України від ВО “Свобода” Богданом Бенюком.

Під час представлення відомий мовознавець, народний депутат України Ірина Фаріон відрекомендувала Богдана Бенюка як людину, яка спроможна надати друге дихання книзі, адже здатна подати її як життєтворчість, як класику.

“Чи можна було б закінчувати Різдвяні свята не колядою, чи хіба можна було б запросити іншу постать як не Богдана Бенюка? Це зустріч із дуже іскрометною особистістю, особистістю, яка може прожити величезну кількість життів різних персонажів, але залишитися самим собою. Людини стражденної, самодостатньої і максимально вільної. Граючи на сцені книгу, він вдихав у неї нове життя, змушуючи нас пам’ятати фразу, що ті, які читають книжки, керують тими, що дивляться телевізор”, – анонсувала зустріч Ірина Фаріон.

Продовжити читання

Богдан Бенюк (світлини)

Богдан Бенюк

Богда́н Миха́йлович Беню́к (* 26 травня 1957, Битків) — український актор театру і кіно; Народний артист України (1996). Український політик, другий у списку виборців української націоналістичної політичної партії ВО Свобода на виборах до Парламентські вибори в Україні 2012. Разом з Анатолієм Хостікоєвим є співзасновником Театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв» (1999).

Богдан Бенюк народився 26 травня 1957 року в смт Битків Надвірнянського району, Івано-Франківської області.

Продовжити читання

Анонс: Богдан Бенюк

24 січня 2013 року, у четвер, о 16.00 у гол. корпусі «Львівської політехніки», що на вул. Бандери, 12, відбудеться творча зустріч з народним артистом України, лавреатом премії ім. Тараса Шевченка, народним депутатом України Богданом Бенюком.