Юрій Михальчишин: Ватра

Юрій Михальчишин30 травня 2013 року в Національному університеті “Львівська політехніка” в рамках авторського проєкту депутата Верховної Ради України від ВО “Свобода”, мовознавця Ірини Фаріон “Від книги до мети” відбулася творча зустріч із кандидатом політичних наук, народним депутатом-свободівцем Юрієм Михальчишиним та презентація його книги “Ватра“.

Розпочинаючи захід, Ірина Фаріон зауважила, що за збігом обставин саме 30 травня ховали відомого артиста Ігоря Білозіра і саме тоді починався Юрій Михальчишин як політик.

“Назва його праці пов’язана з відходом Ігоря Білозора у вічність. Але у ту вічність, яка стала легендою. Отож, праця Юрка Михальчишина про героїв, які не вмирають.

Продовжити читання

Анонс: Юрій Михальчишин: Ватра

Юрій Михальчишин: Ватра

30 травня, о 16 год., у головному корпусі НУ “Львівська політехніка”, що на вул. Степана Бандери, 12, відбудеться зустріч із кандидатом політичних наук Юрієм Михальчишиним та презентація його книги “Ватра“.

До збірника увійшли переклади програмових документів європейських політичних партій антисистемного типу міжвоєнної доби, матеріали про їхню практичну діяльність, твори провідних ідеологів українського націоналізму та найяскравіший європейських націонал-революційних інтелектуалів.

Більшість оригінальних матеріалів друкуються українською мовою вперше. Ідейно-теоретична спадщина українських та іноземних класиків доповнена насиченою та гостро актуальною публіцистикою молодих українських авторів сучасності.

Для студентів вищих навчальних закладів гуманітарних спеціальностей, аспірантів і викладачів, партійних і громадських діячів, усіх, хто цікавиться суспільно-політичними процесами.

Сайт видання: http://www.vatra.cc/

Юрій Михальчишин

Юрій МихальчишинЯ, Михальчишин Юрій Адріянович, народився 14 листопада 1982 року в м. Львові, громадянин України. Проживаю в Україні постійно з часу народження.

Освіта повна вища.

2000 р. – закінчив з відзнакою Львівську українську приватну гімназію.

2000 – 2005 – навчався на філософському факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка, отримав диплом магістра політології з відзнакою.

Продовжити читання