Сашко Лірник: Письменник і кобзар

Сашко ЛірникУ межах авторського проєкту народного депутата України від ВО “Свобода” Ірини Фаріон “Від книги до мети” у “Львівській політехніці” 10 червня 2014 року відбулася зустріч із письменником і кобзарем Сашком Лірником (Олександром Власюком).

Організаторка проєкту Ірина Фаріон представила присутнім гостя чергової зустрічі: “Цей дивовижний чоловік каже, що казка – це не для дітей. Казка в першу чергу – для мами і тата, для бабусі і дідуся. Казка – це найкращий вітамін, що насичує і чистить наші душі. Казка – це ментальна картина світу. Хочете пізнати українську душу – читайте про Івасика-Телесика, хочете пізнати московську душу – читайте про Іванушку-дурачка. Лірник повертає українцям усвідомлення того, що виховання (а казка це передусім виховання) триває все життя. І діти виховують нас більше, ніж ми виховуємо їх, як нам часом здається”.

Продовжити читання

Сашко Лірник. Анонс

Сашко Лірник. КазкиУ межах авторського проєкту Ірини Фаріон «Від книги до мети» 10 червня, о 16 год., 1-му навчальному корпусі «Львівської політехніки», що на вул. Карпінського 2/4, відбудеться зустріч з письменником – кобзарем Сашком Лірником (Олександром Власюком)

Сашко Лірник

Сашко ЛірникОлександр Іванович Власюк, відоміший під ім’ям Сашко Лірник — казкар-лірник, інженер та учасник київського гурту «Вій», сценарист, актор, телеведучий, автор телепрограм.

Був членом журі фестивалю авторської пісні «Срібна підкова», постійний учасник фестивалів «Країна Мрій», «Шешори», «День Незалежності з Махном», «Етноеволюція», «Трипільське Коло». Володар почесного звання «Заслужений працівник культури України». Володіє такими музичними інструментами, як колісна ліра, варган, бубон, гітара. Має учнів в Україні, Росії і США.

Продовжити читання