Іван Малкович. “Від книги до мети”

Іван Малкович25 квітня 2013 року в Національному університеті “Львівська політехніка” у рамках авторського проєкту депутата Верховної Ради України від ВО “Свобода”, мовознавця Ірини Фаріон “Від книги до мети” відбулася творча зустріч із відомим українським поетом та видавцем Іваном Малковичем.

Представляючи гостя, Ірина Фаріон зауважила, що їй ще ні перед одним чоловіком не хотілось так мовчати, як перед ним. “Хочеться забитися в кутик з його Янголом на плечі і там поговорити з Господом, з природою, з сутністю, з покликанням. Я собі дякую, що ми є сучасниками разом із ним. Саме в ці дні 21 рік тому народилося видавництво “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”, видавництво, яке читають, як визначив Іван Малкович, “від 2-х до 102-х”. Це коло, яке стало колом життя української еліти, колом життя українських вільних самодостатніх людей. “У руці маю ружу, язик – за оружжя, а в серці якась коляда”. Оце – Іван Малкович і зараз він нам наколядує”, – так представила гостя Ірина Фаріон.

Продовжити читання

Іван Малкович

Іван Малкович1961 – 10 травня, народився в сім’ї Антося Малковича та Юлії Малкович (Арсенич) у Березові Нижньому Косівського р-ну Івано-Франківської обл.

1976 – після закінчення місцевої школи вступає на скрипкове відділення Івано-Франківського музичного училища ім. Д.Січинського.

1980 – закінчує Івано-Франківське музучилище.

1980 – вступає на філологічне відділення Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Продовжити читання

Іван Малкович (cвітлини)

Анонс: Іван Малкович

Іван Малкович25 квітня, у четвер, о 16 год. у межах проєкту Ірини Фаріон «Від книги до мети» відбудеться творча зустріч з відомим поетом та видавцем Іваном Малковичем.

Місце зустрічі: Національний університет «Львівська політехніка», головний корпус С. Бандери ,12